Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polecicie mi jakąś grę RPG?

bedeef123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrał bym se w jakiegoś RPG, ale nie wiem w jakiego xD
grałem w:
-Cała seria Gothic
-Wiedźmin 1 i 2
-Risen i Risen 2
-Morrowind, Oblivion i Skyrim
-Cała seria AC
-Wszystkie Mount&Blade
Podajcie mi coś w co nie grałem, i żeby było fajne :PPP

Opublikowano

Dragon Age seria. :)

Słyszałem, ale nie grałem, może spróbuje w to zagrać, podacie mi więcej propozycji ?

Budowniczy
Opublikowano

Gothic 1,2,3 Arcania IV.

Seria The Elder Scrolls.

Diablo I,II,III

Loki

Majesty 2

IceWind Dale II

Teraz MMORPG:

Neverwinter

Tera Online

Rappelz

Allods Online

Dragonica

No i to są dobre tytuły według mnie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Polecam The Elder Scrolls Skyrim

@edit

Przepraszam nie doczytałem. Polecam również Diablo 3, możesz też spróbować z world of warcraft ale nie wiem czy Ci się spodoba:)
Jeszcze raz pozdrawiam.

//Napisał, że grał w skyrim.

Opublikowano

Diablo 1,2 i 3 - Najbardziej polecam 1 i 2 chyba najlepsze RPG, 3 to już coś o 100% innego ale daje rade.

Fallout - wiem tytuł znany i stary ale wiem że dużo osób nawet nie słyszało o tej grze.

Fable - grałem tylko w 1 wciągnęła na długo, kilka razy przechodziłem :P, Fable 2 nie grałem i chyba niema na komputer, w sumie to grałem tylko w 1 i jest na PC, PS2 i Xbox-a - na 1 rzut oka może dziwna grafika, ale polecam zagrać wciąga i ogólnie fajna fabuła, znaczy w Fable 3 grałem może 2-3dni.. ale szczerze? to nie to samo ;d 1 nic nie pobije, Fable 3 moim zdaniem słabe, 1 wymiata.

Polecam Path Of Exile najlepiej z kimś, przypomina Diablo 2 naprawdę daje rade, jedyny minus że jak nie masz z kim grać to się szybko nudzi.

Co do nowych MMO polecić mogę chyba tylko Neverwinter bo większość poza grafiką = dno :D nic ciekawego monotonne gów*a za przeproszeniem ;) szkoda miejsca na dysku.

Jednak zagrałem w Neverwinter i muszę przyznać że się postarali.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Two Worlds 1/2, Fable 1/3 (2 nie ma na PC), Star Wars Knight of the Old Republic 1/2, Mass Effect 1/2/3, Dragon Age 1,2, Baldur`s Gate.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ja na single polecam ci Fable 1 ( po prostu musisz zagrać) Fable 2 ( Jak masz Xbox to "must have" ) i jeszcze 3 ale w nią nie grałem . W multi Path of Exile ale ostrzegam że nie każdemu może się ona podobać.

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu więc spytam tutaj.

Może mi ktoś polecić jakiegoś klasycznego RPG-a?

Najlepiej jakby była to gra w stylu Planescape Torment lub Arcanum. Coś starszego i z ciekawą fabułą na dobre kilkanaście godzin.

Wymieniliście w większości nowsze produkcje i z widokiem zza pierwszej osoby, a ja bym chciała coś z widokiem z góry. Chyba każdy wie ock :P

(i oby to nie był Bladur's Gate, bo ta gra w ogóle mi nie podchodzi)

58815786.jpg

Opublikowano

Jak masz kase i znasz angielski to GW2.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

just cause i just cause 2 (bardziej przypomina GTA).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...